Новини

Джастін Тімберлейк відреагував на коментар Брітні Спірс про їхнє «найвідоміше у світі розлучення»

16 апреля 2020

Відтоді, як Джастін Тімберлейк і Брітні Спірс були улюбленою парою публіки, багато води спливло. Але нині екскоханці досі підтримують одне одного. У середу 15-го квітня Брітні завітала в інстаграм, де пригадала колишнього. Вона записала відео.

У свіжому кліпі Спірс, убрана в біле, танцює під пісню Джастіна «Filthy». Вона вихиляється, обертається навколо себе, а в якісь моменти навіть демонструє язик.

«Це моя версія снепчату чи тіктоку, або будь-якої класної речі, яку ви маєте робити сьогодні. Як ви бачите, танцюю я не дуже… Мені просто нудно», – зазначила в обрамленні кліпу гітмейкерка «Toxic».

Пізніше вона несподівано пригадала свій роман із членом гурту NSYNC:

«Я знаю, що двадцять років тому в нас відбулося одне з найгучніших у світі розлучень… Але, агов, цей чоловік – геній! Чудова пісня, Джей Ті! Псссс, якщо ти знаєш, що краще».

Джастін швидко реагував на звернення Брітні. 39-річний артист залишив у коментарях серію емодзі, включаючи усміхайлик, котрий плаче від радості, і підняті догори руки.

А Джеймі Лінн Спірс, сестра Брітні, зазначила:

«Блоги вже готують свої нецензурні історії… Ви ж продовжуєте веселитися і мати симпатичний вигляд!»

Нинішній обранець артистки Сем Асґарі також не пройшов повз цю тему.

«Снепчат, інстаграм, тікток, фейсбук і навіть майспейс надихнулися вами».

Брітні та Джастін зустрічалися з 1998 по 2002 рік після спільної роботи в телешоу «The All-New Mickey Mouse Club». Порвали вони після того, як артистка, казали, зраджувала уродженця штату Теннессі. Потім Брітні пригадала побиті глечики в інтерв’ю з Діаною Соєр:

«Я не кажу, що технічно він помиляється, але я також не стверджую, що технічно він не має рації».