Новини

Джастіна Бібера розкритикували за вихваляння «легендарного» Кріса Брауна

6 мая 2019

Виконавець пісні «Sorry» поділився в Інстаграмі зображенням трьох артистів із написом «MJ + 2Pac дорівнює CB».

«Кожен чекає того, коли люди помирають, щоб віддати їм заслужену шану. Кажу вам, коли Кріс Браун піде після довгого повноцінного життя, ви згадаєте, хто був увесь цей час просто перед вами… Повірте мені, ви це зрозумієте», – підписав Бібер публікацію. 

Канадський поп-викоанвець, схоже, охрестив брутальний напад Брауна на колишню дівчину Ріанну 2009-го року «помилкою» і додав: «Люди, які не бажають помічати талант цього чоловіка через помилку, якої він припустився… вам потрібне переосмислення! Люблю тебе, Крісе Брауне».

Адресат цієї оди відповів серією емодзі у вигляді сердець.

Шон Кінґстон погодився з твердженням Джастіна, що засвідчує його коментар: «Чиста правда, братик Кріс Браун – легенда». А комедійний актор Марлон Вейнс зазначив: «Тіштеся легендами, доки вони ще дихають».

Marshmello, якого раніше критикували за співпрацю з Брауном, відгукнувся короткою фразою: «Чиста правда».

Але чимало шанувальників і послідовників Бібера були незадоволені його публічною підтримкою Брауна, якого також звинуватили в зґвалтуванні жінки в Парижі, Франції, на початку цього року. Співак посилено спростовував обвинувачення.

«Припини применшувати насильство… Те, що ти написав, змусить людей думати, що насильство – це просто помилка, а це не так!»; «Ця публікація вельми небезпечна»; «Помилка? Ти коли-небудь опинявся по той бік кулака? Сподіваюся та молюся Богу, що ті, кого ти любиш, ніколи не постраждають від домашнього насильства», – ідеться в деяких коментарях.

Після нападу на Ріанну в лютому 2009 року Браунові присудили виконання громадських робіт і консультування з питань домашнього насильства. Іще йому заборонили наближатися до колишньої.