Новини

Джастіна Бібера та Гейлі Болдвін помітили за розвагами в Флориді

12 июня 2018

Джастін Бібер і Гейлі Болдвін спровокували чутки про примирення. Минулими вихідними їх заскочили разом за відпочинком у Флориді. На одному знімкові парочка, котра припинила крутити роман два роки тому, зображена на балконі готельного номера. Гейлі протирала Джастіна рушником. За інформацією джерел «Us Weekly», знаменитостей іще помітили на конференції, котру провела церква «VOUS», а також за вечерею в ресторані та розвагами в нічному клубі.

«Вони поводилися дуже кокетливо, танцювали, тримаючись за руки, – поділився інсайдер. – Джастін усю ніч обіймав Гейлі. Вони не зважали на сторонніх».

Про розваги 24-річного артиста та його супутниці стало відомо через місяць після того, як модель пов’язували з іншим канадцем – Шоном Мендесом. Вона спростувала чутки про романтику у травні. За словами Гейлі, виконавець «Stitches» «надзвичайно чарівний», але вона «вільна».

А нещодавно манекенниця повідомила, що знову дружить із Джастіном.

«Джастін і я довго були друзями, – розповіла Болдвін «The Sunday Times». – Я познайомилася з ним, коли він був дуже юним, і він був одним із моїх найкращих друзів. Усі знають, що в певний момент це перетворилося на щось інше, але так трапляється, коли вам вісімнадцять, дев’ятнадцять. Було, що було».

А от Джастін останнім часом був пов’язаний з Селеною Гомес, із якою неодноразово зустрічався та розбігався. Востаннє пара порвала в травні.