Новини

Джастінові Біберу байдуже на критику його вусів

31 января 2020

Джастін Бібер відмовився хвилюватися через те, що інші думають про його вуса. Чоловіка Гейлі Болдвін висміяли в соцмережах, бо він відростив на обличчя волосся. Співак відповів ненависникам черговим самознімком в інстаграмі. Це зображення дозволяє ще ліпше ознайомитися з його новим іміджем.

Чорно-білу світлину 25-річний канадець виклав 30-го січня і прокоментував:

«Мої вуса, моє життя, змиріться з цим, ха-ха».

Співак також заповнив інстаграм історії серією власних світлин на тему «вусатого життя» та сркриншотами своїх друзів із подібною рослинністю на обличчях.

Джастіна хутко підтримали близькі йому люди. Дружина Гейлі написала «Милий жучок», а його менеджер Скутер Браун охрестив Бібера «молодим Томом Селлеком». Chance The Rapper теж не зволікав із публікацією коментаря «Нехай ростуть завитки».

Днями раніше виконавцеві «Love Yourself» виказали невдоволення його новим виглядом. Коли він 22-го січня виклав знімок із діамантовим ґриллом, користувачі відгукнулися: «Ти схожий на безхатька»; «Цих вусів не має бути»; «Ти схожий на старого через дорогу, що завжди дивиться на мене»; «Ти точно уважаєш, що вуса милі». Ще хтось поставив під сумнів смак артиста.

Бібер не вперше намагається відростити вуса. У травні 2018-го він поділився самознімком із ледь помітними вусами і волоссям середньої довжини, яке виднілося біля його вух.

«Довга чуприна не хвилює, а от вуса мої дивовижні», – зазначив він тоді та додав, що планує відростити волосся до ніг.

Проте кілька місяців потому колишнього хлопця Селени Ґомез помітили начисто виголеним, коли він йшов Брукліном із Гейлі. Один фан, котрий, як повідомили, перестрівся з артистом, стверджував у твітті:

«Ми були в захваті, що він зголив вуса, і він сказав: «Так, Гейлі змусила мене позбутися їх. Ну, не змусила, але ти розумієш, ха-ха»».