Новини

Джей Ло найняла приватного детектива, щоби шпигувати за Алексом Родріґесом

21 сентября 2017

Ой-ой, Дженніфер Лопес підозрює свого кавалера в зраді? Подейкують, що виконавиця пісні «Ain’t Your Mama» найняла приватного детектива, який стежитиме за її обранцем. Артистка хвилюється, що Родріґес повернеться до свого «грайливого» єства.

Хай там як, а спостереження за Алексом, певно, не безпідставні. Раніше його підозрювали в зраді колишньої дружини Синтії Скертіс, із якою спортсмен розбігся 2008 року. Родріґес буцімто крутив із Мадонною, коли ще був у шлюбі з Синтією. Джерело повідомило «National Enquirer», що Джей Ло «добре відомо про тодішні зради Алекса». Це й викликало припущення, що вона найняла детектива для шпигування за ним.

За даними інсайдера, співачка й акторка турбується про «грайливу» репутацію бойфренда, і вона «не бажає бути черговим його трофеєм». Наближена до знаменитості особа навіть зазначає, що зірка телесеріалу «Відтінки синього» звернулася до колишньої дружини та екс-пасій Алекса, серед яких – Кейт Гадсон і Камерон Діаз, щоб проконсультуватися, чи варто з ним залишатися.

Попри чутки, їхні стосунки, здається, стають серйозними: вони обговорювали шлюб, хоч зустрічаються лише три місяці. Кажуть, Джей Ло відповість «так», якщо Алекс освідчиться їй.

Попередні шлюби виконавиці тривали недовго. Із 1997 по 1998 рік вона була заміжня за кубинським офіціантом Ояні Ноа, а з 2002 по 2003 – за членом хореографічної підтримки Крісом Джаддом. І все ж шлюб зі співаком Марком Ентоні протримався значно довше – понад сім років.