Новини

Дженніфер Лопес й Алекс Родріґес улаштували бейсбольні тренування на задньому дворі

25 марта 2020

Легенда «Нью-Йорк Янкіз» Алекс Родріґес у понеділок 23-го березня дав онлайн-урок з бейсболу разом зі своєю нареченою Дженніфер Лопес і їхніми дітьми.

44-річний колишній спортсмен транслював у реальному часі в інстаграмі заняття під назвою «A-Rod Baseball Bunch», яке відбулося на заднього дворі. Так ексбейсболіст вирішив розважити людей у всьому світі, що залишаються в своїх будинках задля боротьби з пандемією коронавірусу.

На відео видно 11-річних близнят артистки Еммі та Макса й дітей Алекса, 15-річну Наташу та 11-річну Еллу, котрі спостерігають за вправними ударами Лопес. Дехто з них також скористався бейсбольною битою.

Після спортивного дозвілля Алекс опублікував дещо на фотохостингу та подякував усім користувачам, охочим отримати кілька порад. У такий спосіб змішана сім’я Джей Ло виказала солідарність із багатьма американцями, які нині дотримуються самоізоляції.

«Сьогодні в мене був день мрії. По-перше, я волію подякувати всім, хто під’єднався до перегляду моєї першої бейсбольної терапії від Ей Рода [Алекса Родріґеса]. Сподіваюся, ви, друзі, чогось навчилися та насолодилися так само, як я в процесі!», – написав бейсболіст у відставці.

Алекс додав ще кілька слів. Наречений попсуперзірки похвалив тих, хто використовує вимушене перебування вдома для удосконалення своєї гри:

«Ви також можете скористатися цим для якісного дозвілля з сім’єю. У нас була запальна гра на дворі з чотирма моїми потужними молодими жінками».

Чимало знаменитостей тепер розважає та навчає шанувальників за допомогою прямих трансляції в соцмережах. Акторка Дженніфер Ґарнер разом із відомими подругами, серед яких Різ Візерспун й Емі Адамс, читала дитячі історії на своїй інстаграм-сторінці. А персональна тренерка Кім Кардашіан-Вест Мелісса Алькантара влаштувала онлайн-воркаут. Тим часом дружина Ніка Джонаса Пріянка Чопра провела інтерв’ю з медичними експертами ВООЗ.