Новини

Дженніфер Лопес натякає на нову музику таємничим знімком зі студії

21 сентября 2017

Джей Ло працює над свіжим репертуаром, що стало відомо з її свіжого посту на фотохостингу. Співачка виклала загадкову світлину, що зроблена в студії звукозапису. На зображенні вона стоїть перед мікрофоном і в навушниках.

Знаменитість, убрана в спортивну сукню з довгими рукавами, видається глибоко задуманою: вона спустила погляд додолу і дозволила вільно спадати коричневим пасмам. Світлину Джей підписала просто – «#spotifysessions #comingsoon».

 

Шанувальники блискавично поділилися своїм хвилюванням у коментарях: «Не дивно, що ваша музика чудова… Ви маєте неймовірний вигляд у студії»; «Тааак! Так захопливо й нарешті! Я потребую свіжої музики від Джей Ло».

Хоч артистка й не ділиться подробицями нового проекту, який готує в студії, це, можливо, ще одна іспанськомовна пісня, яка потрапить до її наступного іспанського альбому. Минулого місяця співачка представила пісню під назвою «Ni Tu Ni Yo» із майбутнього студійника. Прибуття альбому, продюсером якого став колишній чоловік Марк Ентоні, очікується цього року.