Новини

Дженніфер Лопес майже нічого не вдягла заради нового синглу

11 октября 2019

Джей Ло спекотно відзначає прем’єру нового синглу «Baila Conmigo». 50-річна виконавиця зняла одяг і сіла в похмуру позу на підлозі. На артистці залишилися лише смужки тканини та ланцюжки. Так артистка знялася для обкладинки свіжого твору.

«Dale que dale mas duro que la musica rompe los muros que solo bailando me curo Baila Conmigo», – написала в коментарі уродженка Бронксу, що в перекладі значить «Зроби це жорсткіше, аніж музика розбиває стіни, тільки танець зцілює мене, танцюй зі мною».

Новий сингл прибув лише через тиждень після того, як мати двох дітей була названа гедлайнеркою в перерві «Суперкубка». Заплановано, що компанію їй на події НФЛ у Маямі, штаті Флорида, складе Шакіра. Шоу відбудеться 2-го лютого 2020 року.

Незрозуміло, чи буде пісня представлена в її наступному студійникові. Піснярка видала свій останній альбом під назвою «A.K.A.» 2014 року.

Наразі Джей Ло зайнята роботою над своїм наступним фільмом «Одружись зі мною», де грає разом із Овеном Вілсоном та Сарою Сільверман. Вона також утілить на екрані наркобаронку Ґрізельду Бланко у «Хрещеній матері».