Новини

Дженніфер Лопес укотре похвалилася струнким тілом у кліпі з Bad Bunny «Te Guste»

9 ноября 2018

Після тривалого очікування музичний ролик на сумісний трек Bad Bunny і Дженніфер Лопес «Te Guste» нарешті дістався публіці. Майже чотирихвилинне відео переносить глядача до тропічних краєвидів.

За сюжетом, Дженні та Банні насолоджуюся дозвіллям на острові. Діва з Бронкса то спокусливо лежить на червоному автомобілі, то потягується в жовтому бікіні.

Приголомшлива фігура виконавиці, безумовно, є чи не найважливішим, на що прагнули звернути увагу творці кліпу: роздивлятися принади 49-річної зірки можна впродовж усього музичного ролика.

Банні та Дженні підтвердили свою співпрацю цього місляця, коли виконавиця «Jenny from the Block» поділилася в Інстаграмі залаштунковим відео зі знімального майданчика. У тому епізоді вона танцювала поряд із реґґетон-артистом.

«Te Guste» слідує за сумісним треком Джей Ло, DJ Khaled’а та Карді Бі «Dinero», який аудиторія почула 17-го травня. Він очолив чарт «Latin Airplay» від «Billboard», а також зайняв 26-те місце в «Mainstream Top 40». Виконавиця «On the Floor» і Khaled уперше виконали пісню на «Billboard Music Awards» 2018 року без Карді, оскільки та тоді ще була в декретній відпустці.