Новини

Дженніфер Лопес планує весілля в стилі принцеси

25 марта 2019

Попри те, що Джей Ло – досвідчена наречена, їй, схоже, не набридли гучні весілля. Артистка й акторка нещодавно підтвердила, що відповіла ствердно на освідчення Алекса Родріґеса, із котрим зустрічається два роки, і який подарував їй заручальну каблучку за мільйон доларів.

«Джен хоч і виходила заміж тричі, але цього разу вона впевнена, що Алекс – той самий єдиний. Джен уважає, що це буде її остання шлюбна церемонія, весілля у стилі принцеси, тож чому б його не влаштувати на повну?» – розповіло джерело британському журналу «Heat».

За даними видання, 49-річна виконавиця та колишній професійний бейсболіст вирішують, де саме влаштувати церемонію. Серед локацій, на яких зосередилася пара, – Багамські острови (там вони нещодавно відзначали радісну новину), Гемптонс, Гаваї та приватний острів.

«Джен бажає направду зіркову й пишну церемонію. Вона усвідомлює: існує тонка межа між вишуканістю та надмірністю, тож співпрацює з командою висококласних планувальників й експертів, що розуміються на життєвому стилі», – зазначив інсайдер.

Попри те, що в Лопес за плечима – три невдалі шлюби (із Марком Ентоні, батьком її одинадцятирічних близнят Макса й Еммі; із Крісом Джаддом й Оджані Ноа), артистка зазначила в інтерв’ю, що досі вірить у кохання, яке охрестила своєю «найзаповітнішою мрією».

Зірка «Відтінків синього», якій 24-го липня виповниться п’ятдесят, прагне, аби її зіркове весілля відбулося якнайшвидше.

«Вона не бажає, щоб заручини тривали довго. До того ж було б несподіванкою, якби церемонія збіглася з її ювілеєм. Список гостей включає силу-силенну знаменитостей, і, можливого, декого з її колишніх. Джен точно знає, чого хоче, і гроші – не питання», – додала особа, наближена до співачки.