Новини

Дженніфер Лопес планує залишити США та переїхати в село

15 января 2020

Дженніфер Лопес мріє про «простіше» життя далеко за межами США. Співачка, яка здобула потужне визнання за роль Рамони Веґа в «Шахрайках», вилила душу в інтерв’ю для 26-го щорічного голлівудського номера журналу «Vanity Fair».

П’ятдесятирічну знаменитість, котра чимало досягла в шоу-бізнесі за період своєї тридцятирічної кар’єри, запитали, що залишилось у її списку обов’язкових до виконання пунктів.

«Якщо ви говорите про такий список, то я бажала б жити де-небудь подалі від США, у маленькому містечку в Італії, або на іншому боці світу – на Балі», – мовила Джей Ло.

Зірка продовжила:

«Відшукати інше життя, простіше й органічніше. Де я зможу їздити на велосипеді, купувати хліб і класти його до свого кошика, а потім приходити додому й намазувати на нього желе. Просто їсти й малювати, або сидіти в кріслі-гойдалці, споглядати прекрасний краєвид із оливковим деревом чи дубом, і просто насолоджуватися ароматами. У мене є такі фантазії».

На запитання, яке з її досягнень здивувало б її в десятирічному віці, Лопес відповіла, що може перелічити цілу купу:

«Знімання в першому фільмі, перша робота танцівниці та мандрівка до Європи, а також те, що ніхто з моєї сім’ї ще не був у Європі. Перший раз, коли я почула свою пісню на радіо. Перший раз, коли я записувалася в студії. Коли я вперше побачила себе на екрані в кінотеатрі. Я переглядала «Мою сім’ю» [прим.: драматичну стрічку 1995 року] і почала плакати».

Артистка продовжила:

«Іноді я не вірю у своє життя. Я не вірю, що зі мною це відбувається, і те, що мені випала нагода збагатити цим свій досвід, і що отримала такі можливості».

Лопес додала:

«Кожна мить, навіть до цього моменту, дивує мене і так торкається мого серця, що навіть важко пояснити. Саме тому я зараз говорю, наче розбита, бо емоції настільки зворушують».