Новини

Дженніфер Лопес потішила відвідувачів ресторану експромтом

10 августа 2018

Співачка й акторка нині відпочиває в Європі зі своїм бойфрендом Алексом Родріґесом. Пара, яка провела більшу частину мандрівки на борту розкішної яхти, вирішила завітати на популярний острів Капрі, щоб улаштувати закупи та оглянути визначні пам’ятки.

Пара вечеряла в одному з тамтешніх ресторанів, у якому виступав місцевий гурт. На подив публіки, виконавиця «On The Floor» приєдналася до музикантів на сцені для спонтанного виконання свого хіта за 1999 рік «Let’s Get Loud».

Алекс фільмував те, як його дама в коктейльній сукні з квітковим візерунком змусила весь ресторан підвестися з насиджених місць.

«Робімо гучніше [в оригіналі «Let’s get loud»] на Капрі», – прокоментував обранець артистки записаний і викладений в Інстаграмі ролик.

43-річний колишній бейсболіст також задокументував вечір у Сторіс. Він поділися знімком Джей Ло з персоналом ресторану, а пізніше – відео зірки в оточені палаючих свічок.

Раніше того ж дня Родріґес поділився світлиною себе та співачки з місцевого вуличного ринку.

Акторка з серіалу «Відтінки синього» продовжила фіксувати італійські канікули в соцмережі. Пару зокрема знялася на яхті під час заходу сонця.

А минулого місяця знаменитості з дітьми відзначали 49-річчя Джей Ло на Багамських островах.