Новини

Дженніфер Лопес призвела до кровотечі Констанс Ву на зніманнях батальної сцени «Шахрайок із Волл-стрит»

28 августа 2019

Бій Дженніфер Лопес із Констанс Ву в «Шахрайках із Волл-стрит» видається настільки реальним, бо вони билися по-справжньому. Співачка зазначила, що під час напруженої сцени майже зламала ніс колезі. В інтерв’ю для «Access Hollywood» 50-річна виконавиця «Jenny From the Block» пригадала, як випадково призвела до кровотечі Констанс:

«Я знала, що вона була гангстеркою, коли ми знімали цю сцену. Там є момент, коли я кажу їй покласти трубку, а вона цього не робить».

Спершу я сказала їй: Будемо битися. А вона така: «О, так-так. Ти добра. А я відказала: Ти впевнена? Гаразд, я зроблю це, і така – бах! І вона почала битися жорсткіше за мене. Тоді телефон і потрапив їй у ніс, і його розрізало».

Констанс уточнила, що ніс не був порізаним, але в неї вискочила «величезна, величезна ґуля». Лопес зауважила: «У тебе текла кров». Співачка, як вона сама зазначила, вельми злякалася, оскільки міркувала, що зламала носа 37-річний акторці: «Я так нервувала, думала, що зламала їй ніс!»

«На щастя, Ву не надто постраждала і змогла продовжити знімання того дня. Вона була такою приязною», – продовжила Джей Ло.

Акторки подружилися після знімання сцени з бійкою, про що свідчать такі слова виконавиці:

«Я відчула, що ми тоді зблизилися. Я поважала тебе».

Тим часом Карді Бі, яка також приєдналася до інтерв’ю разом з Кеке Палмер та Лілі Рейнгарт, із подивом дізналася, що сцена бою була справжньою.

«Тож зачекайте хвилинку, актриси. Коли ви поводитесь так, наче б’єтеся, ви направду билися?» На це Джей Ло відповіла: «Можна й так зробити. Але ви маєте робити це по-справжньому. А ще – бути обережними. Тож ми робили це по-справжньому, але деякі люди навіть не розглядають варіант бути побитими. Вони хочуть зробити це направду штучно».

Фільм «Шахрайки з Волл-стрит» натхненний статтею Джессіки Преслер «The Hustlers at Scores» із журналу «New York» за 2015 рік. У ньому йдеться про кмітливих колишніх стриптизерок, які збираються разом, щоб розорити клієнтів із Волл-стрит. Цих клієнтів героїні уважають винуватими в збіднінні звичайних людей.

Режисеркою й авторкою сценарію стрічки стала Лорін Скафарія, Вілл Феррелл й Адам Маккей стали продюсерами стрічки разом із Джессікою Ельбаум. Кримінальну драму показуватимуть в Україні з 12-го вересня цього року.