Новини

Дженніфер Лопес про безкоштовні знімання в фільмі «Шахрайки»: «Я роблю те, що люблю»

19 ноября 2019

Дженніфер Лопес утілила стриптизерку Рамону в стрічці «Шахрайки» безкоштовно. Артистка до того ж була продюсеркою цього кіно, яке добре показало себе в літньому прокаті. У фільмі також знялися Карді Бі, Lizzo, Констанс Ву та Лілі Райнгарт

Хоча стрічка й здобула успіх, співачка стверджує, що за свою участь у ній зарплати не отримала.

«Я роблю щось, бо люблю це. Мені не виплатили купу грошей за Шахрайок. Я зробила це безкоштовно і спродюсувала це. Я базуюся на собі. Це Дженні з блоку [Jenny From the Block]. Я роблю те, що хочу, я роблю те, що люблю», – розповіла Джей Ло «GQ magazine» після того, як її охрестили «Іконою року» у щорічному номері «Чоловіки року».

Дженніфер додала, що такий підхід допоміг їй ліпше відобразити незалежне мислення героїні:

«Вчиняла вона щось дивовижне чи недобре, вона чітко розуміла, чого хоче, і яка її мета. І що вона може це зробити самостійно. Для мене, тої, яка спала з сестрою в одному ліжку та переходила від одних стосунків до інших, утілювати цього персонажа і бути такою незалежною та відповідальною було на кшталт: «Боже, це так наснажує». Було весело, коли я грала її. Було страшно, коли я переглядала це».

Артистка, акторка та продюсерка втішена впливом «Шахрайок». Вона назвала фільм «моментом» для всіх жінок:

«Це наш фільм, де ми задаємо перцю. Вони знають, що тут усі продюсери – жінки, режисери – жінки, письменниці, у ньому знялися жінки. Ми спостерігали, як чоловіки довго використовували жінок у кіно. Тож було весело поглянути на щось геть інше».