Новини

Дженніфер Лопес розповіла, що кохалася в трейлері на знімальному майданчику

17 декабря 2018

49-річна Джей Ло завітала на «Watch What Happens Live» до Енді Коена 13-го грудня. Вона взяла участь у грі «Я ніколи не…» Зірку попросили сьорбати через соломинку коктейль, коли

ведучий називатиме щось із того, що вона вчиняла. Дійшло й до запитання про інтим у причепах на кінематографічних локаціях. Дженніфер пояснила: «А що, я знялася в близько сорока фільмах. Я просто живу в трейлері».

Але це ще не межа. Знаменитість, імовірно, проводитиме ще більше часу на знімальних майданчиках, оскільки вона хоче примножити своє резюме й посадою режисерки. Нещодавно вона очолила знімання кліпу на новий трек «Limitless», який включений до її нового ромкому «Почни спочатку (Second Act)». У коментарі для журналу «Variety» Лопес зазначила, що цілковито зосереджена на меті керувати зніманнями фільмів і телешоу в майбутньому.

А за даними «Vogue», перед прем’єрою «Почни спочатку» у Нью-Йорку зірка мовила, що прагне зняти фільм із «реальними жінками»:

«Для мене важливо, що жінки, які працюють на зйомках, такі ж, як у реальному житті, – пояснила Джей Ло. – Коли ми виробляємо фільми про те, у чому впевнені, це помітно. Іноді фільми більш голлівудські та глянцеві, але вони однаково мають мати такий вигляд, як і реальне життя. Нісенітниці неприпустимі».

Коли знаменитість запила про її найпотужніше акторське натхнення, вона згадала стрічку «Вестсайдська історія» за 1961 рік, оскільки в ній зображено життя пуерториканців у Нью-Йорку (артистка має пуерториканське коріння, а зростала у Великому Яблуку).