Новини

Дженніфер Лопес виділила мільйон доларів на допомогу постраждалим від буревію в Пуерто-Рико

27 сентября 2017

Дженніфер Лопес здійснила свій унесок у допомогу латиноамериканській спільноті після спустошливого урагану «Ірма» на Карибах. 48-річна співачка повідомила, що пожертвує мільйон доларів на потреби Пуерто-Рико, звідки родом її батьки.

«На мій погляд, а також на думу багатьох інших людей, найважливіше з’ясувати: яка саме допомога необхідна, – зазначила артистка. – Наш острів Пуерто-Рико постраждав від двох найпотужніших буревіїв – «Ірми» та «Марії». Сьогодні Пуерто-Рико потребує нашої допомоги. Разом ми можемо відновити наш острів і Кариби».

Іще виконавиця зазначила, що вона та Марк Ентоні об’єднали зусилля з іншими латиноамериканськими артистами та спортсменами, серед яких Марк Кубан і Хосе Бареа. У них напоготові два літаки, якими мають доправити припаси постраждалим.

«І я виділю мільйон доларів від виручки з мого шоу в Лас-Вегасі на користь доброчинних організацій», – мовила Джей Ло.

У недавньому інстаграм-відео співачка зазначила, що стихійного лиха втратила контакт із родиною в Пуерто-Рико: «Просто не віриться в такі спустошення. Я та мій кузен досі не змогли зв’язатися з нашими родичами».

 

Інша латиноамериканська знаменитість Сальма Хаєк також долучилася до пожертвувань. Вона віддала на відновлення Пуерто-Рико сто тисяч доларів.