Новини

Дженніфер Лопес й Алекс Родрігес планують літнє весілля

3 февраля 2020

Весілля наближається. Того ж дня, коли Ло та Шакіра вшанували латиноамериканську культуру спеціальним виступом у перерві «Суперкубка», з’явилося повідомлення, що Дженніфер із колишнім спортсменом визначилися з точною датою весілля.

Акторка з «Шахрайок» і ексзірка Головної бейсбольної ліги не розповідали про готування до церемонії відтоді, як заручилися на багамському пляжі торішнього березня. Джерело, правда, поділилося з «Us Weekly», що пара «готова побратися цього літа».

Раніше уже повідомляли, що Лопес і Родріґес розглядають варіант літнього весілля. Ще 2017-го року в журналі «Life & Style» заявили: пара воліє провести романтичну церемонію на Кубі. Інсайдер розповів журналу, що заручені «значить, чого хочуть, і бажають бути чоловіком і дружиною, щойно це стане можливим. Вони одружаться влітку!»

Лопес і Родріґес підтвердили свій роман навесні 2017-го. Вони дебютували як пара на червоній доріжці «Met Gala» в Нью-Йорку в травні того ж року. Через два роки знаменитості повідомили про заручини, поділившись інтимними світлинами пляжного освідчення своєї в соціальних мережах.

Для Дженніфер весілля буде четвертим у житті, а для Родріґеса – другим. 50-річна співачка й акторка жила в шлюбі х Оджані Ноа, Крісом Джаддом і Марком Ентоні, з котрим ділить близнят Макса й Еммі. А колишня зірка «Нью-Йорк Янкіз» був одружений із Синтією Скуртіс, матір’ю його двох дочок Елли та Наташі.

На це запитання співачка коротко відповіла: «Звичайно».

Під час інтерв’ю з» Entertainment Tonight» артистка також обговорила сказала кілька слів про вибір місця для проведення весілля:

«Ми говоримо про це, але у нас немає чітких планів. Обираємо серед низки місць, але я ще не знаю. Ми ще не можемо звузити вибір».