Новини

Дженніфер Лопез і Марк Ентоні працюють над новим іспанськомовним альбомом

21 сентября 2017

Джей Ло та Марк Ентоні возз’єдналися для запису іспанськомовного альбому через п’ять років після того, як вони завершили свій семирічний шлюб. Марк виконує роль виконавчого продюсера другої іспанськомовної платівки виконавиці посередництвом своєї компанії.

Окрім розробки й продукування майбутнього диска Джей Ло, компанія надаватиме консультаційні послуги виконавиці в царині маркетингу, розробки контенту, а також гастролей, спрямованих на латиноамериканський ринок.

Артистка зазначила в заяві: «Я в такому захваті й із нетерпінням чекаю цієї нової музичної мандрівки й зосередженні на моєму латинському корінні з Марком Ентоні і його компанією».

Марк також радий у зв’язку з цим об’єднанням зусиль. Він зазначив: «Це велика честь вітати Дженніфер у нашій сім’ї. Вона здійснила чималі досягнення в своїй кар’єрі й із першого дня представляла нашу культуру усьому світові. Своїм артистизмом, професіоналізмом і пристрастю до музики вона заробила собі унікальне місце в світі розваг, яке далеко не всім людям удається посісти. Я з нетерпінням чекаю нашої творчої співпраці й того, щоб долучитися до створення її музичної спадщини».

Альбом вийде через два місяці після того, як Джей Ло та Марк об’єдналися на сцені. Колишня пара виконала дуетну пісню 1999 року «No Me Ames», а також заспівала деякі інші композиції.

Перший альбом іспанською «Como Ama una Mujer», співпродюсером якого став Марк, Лопез видала  2007 року. Платівка дебютувала на десятій сходинці «Billboard 200» і стала лише п’ятим іспанськомовним альбомом, який дебютував на десятому місці в чарті того року.

Хітмейкерка «Booty» нині знімається в другому сезоні серіалу «Відтінки синього», а в грудні вона закінчує перший рік резидентсва в Лас-Вегасі, де періодично дає концерти.