Новини

Дженніфер Лопез і Марк Ентоні вразили глядачів «Latin Grammys»

21 сентября 2017

Виконавиця «Jenny from the Block», яка вийшла за Марка 2004 й із яким розлучилася 2011, виступила на сцені «Latin Grammys». Вона підтримала колишнього чоловіка, якого нагородили премією «Персона року».

Марк розпочав свій вихід із попурі «I Need to Know», «Tu Amor Me Hace Bien» і «Vivir Mi Vida», а потім разом із Джей Ло виконав «Olvidame y Pega la Vuelta» – пісню аргентинського дуету Pimpinela. 

Після спільно виступу виконавиця представила Ентоні словами: «Марк – це жива легенда… Він – дивовижний і неймовірний артист, який ділиться класикою, що зостанеться навіки. Він завжди буде дорогим мені».

Потім вона вручила Маркові статуетку і між ними виник незграбний момент: артисти обоє схилилися, здавалося, для поцілунку, але вагалися обійнятися. Дженніфер засміялася і вони, на подив аудиторії, блискавично поєднали вуста.

Колишня пара, котра поділяє шестирічних близнят Макса та Еммі, наразі працює над іспанськомовним альбомом. Марк також буде виконавчим продюсером платівки.

Їхнє розлучення завершилося 2014, а вже цього року Ентоні одружився з моделлю Шеннон де Ліма.

Під час церемонії нагородження хітові Карлоса Вівеса та Шакіри «La Bicicleta» дісталися два головні призи – «Пісня» і «Запис року». А Хуана Ґабріеля посмертно нагородили «Альбомом року» за платівку «Los Dúo 2».