Новини

Джессі Джей представила кліп на пісню «Think About That» у стилі домінування

21 сентября 2017

В очікуванні релізу її нового міні-альбому «R.O.S.E.» Джессі Джей представила лід-сингл з диска. Названа «Think About That» пісня прибула разом із екранізацією. Приголомшливий кліп починається з того, як англійська співачка дивиться глибоко в камеру, а потім постає з мотузкою на руках.

Розкривши вразливий бік своєї особистості, Джессі вибирає більш жорсткий образ у стилі домінування – зі шкіряною маскою, легінсами у вигляді риболовної сіті та на вбивчих підборах.

 

Трек «Think About That» прибув услід за «Real Deal», який видали минулого місяця. Обидві композиції будуть представлені в «R.O.S.E.» – першому проекті Джессі з моменту видання «Sweet Talker» 2014 року. У промо-ролику майбутнього EP співачка зазначила, що альбом назвала на честь своєї матері, ім’я котрої – Роза. На додаток, абревіатура розшифровується як «Realisations, Obsessions, Sex and Empowerment».

Джессі також пояснила, чому так довго була поза музикою. За її словами, якось вона вирішила відійти від цього ремесла, але потім повернулася, позаяк просто не може без мистецтва, любить його і вважає за необхідне творити.