Новини

Джессі Джей розказала про таємну операцію та оприлюднила відео зі шпиталю

21 сентября 2017

Джессі Джей повідомила, що бере перерву від соцмереж. Британська співачка запостила в Інстаграмі відео, у котрому показано, як вона лежить у шпитальному ліжку й пояснює, що щойно перенесла операцію й одужує.

Хітмейкерка «Price Tag» не пояснила, що саме за операція це була, однак зазначила, що лікування не стосувалося голосу. Поп-артистка, серце якої в стані синдрому Вольфа-Паркінсона-Вайта, також додала, що госпіталізація не має нічого спільного з вищезгаданою хворобою.

«Я просто хотіла пояснити шанувальникам, чому на деякий час буду недоступна. Любов, молитви та добрі побажання – це все, чого нині я потребую. Сон, відпочинок, можливо, трохи пирога з пюре, але в головно я зосереджую свої думки на тому, щоб мій організм почувався краще. І для запису: це не пов’язано з моїм серцем чи голосом. Із ними все гаразд», – написала Джессі Джей.

Також артистка додала: «Хочу скористатися нагодою та надіслати віртуальні обійми з поцілунками кожному, хто переживаю нині біль чи страждання. У лікарні чи вдома. Завжди є хтось, кому гірше, ніж нам, і в такі моменти я молюся за всіх вас. Лікарні за все моє життя стали для мене другим таємним домом, і бути в них ніколи не було приємно. Але вони можуть надихнути на чудову пісню. Старайтеся бачити позитив у всьому».