Новини

Джессі Джей: «Усе натуральне, включаючи целюліт»

25 декабря 2019

Гітмейкерка «Price Tag» поділилася на своїй сторінці кліпом з фотосесії, у якому продемонструвала власні сідниці, що виднілися під прозорою спідницею. При цьому співачка обрубала спроби дорікнути їй за неприродність зовнішнього вигляду:

«Єдине, що фальшиве в усьому моєму тілі, – це два зуби. – написала виконавиця в коментарі. – Раніше вони були схожі на молоді качани кукурудзи. Вони блищать, коли я ходжу в боулінг. Все інше природне. Целюліт теж».

До слова, артистка й раніше доводила, що не соромиться свого тіла.

Пост опубліковано незабаром після того, як британська попзірка розлучилася з актором Ченнінґом Тейтумом (ще у вересні вона присвячувала йому пісню). Пара зустрічалася з жовтня 2018 року. Іще артистка нещодавно повідомила шанувальникам, що «змінилася» за останні кілька років.

Поряд із гастрольним знімком восьмирічної давнини Джессі написала:

«Цього тижня 2011-го я завершувала свій перший тур Великобританією. Шаленство! Я пам’ятаю виступ у лондонському клубі, наче це було вчора. Якраз тоді я записала «Big White Room» для платівки «Who You Are». І… я дала три шоу поспіль. Нині так не чинила б. Це тому, що я змінилася. Я – діва. Я – цілковита су*а. Кошмар».