Новини

Джессі Джей представила пісню для Ченнінґа Татума

24 сентября 2019

Попри те, що пара рідко демонструє свою прихильність на публіці, Джессі Джей і Ченніґ Татум явно без тями одне від одного. Британська співачка так любить свого хлопця-актора, що написала про нього любовну пісню. Композицію Джессі представила під час свого шоу в Лос-Анджелесі 22-го вересня.

У трекові, котрий досі без назви, Джей співає коханому, що вони не повинні поспішати зі стосунками й просто насолоджуватися моментом:

«Я знаю, що хочу йти туди, куди йдеш ти. Давай пообіцяємо одне одному сьогодні. Повільніше, маленькими кроками, ми не знаємо, що буде потім. Давай просто залишатися, будьмо спокійними, щоб ми не поспішали з тим, ким ми є. Під струменем, просто втішаймося. Це не перегони, не потрібно бігти. Якщо це назавжди, давай просто любити».

Відео з сайту eonlіne.com

Як повідомили у виданні «People», Ченнінґ був серед глядачів і неодноразово гукав до виконавиці «Flashlight».

Незрозуміло, чи видасть Джессі пісню офіційно.

Джессі та Ченнінґ почали зустрічатися в жовтні 2018-го, але вони не підтверджували роман публічно до березня цього року, коли їх заскочили в Лондоні (на знімках пара трималася за руки).

Знаменитості зазвичай не розповідали про роман. Це рішення виконавиця «Domino» пояснила під час червневого інтерв’ю з Деном Вуттоном:

«Причина того, чому ми тримали це в таємниці настільки довго, наскільки могли, полягала в тому, що ми бажали по-справжньому насолоджуватися цим до того, як воно перетвориться на щось більше, чого тоді ще не було. Ви не закохуєтеся в хлопця після двох побачень. Може, у вас так вийде, але не в мене. Це не я. Мені потрібен час».