Новини

Джессіка Біл бажає, щоб після звинувачень у зраді Джастін Тімберлейк пройшов тест на детекторі брехні

4 декабря 2019

Джерело розповіло «Radar Online»:

«Від тотального шоку вона перейшла до вимагання роз’ясненнь: що тут, до біса, відбувається? Джессіка раніше довіряла йому, але це виходить за межі будь-якого рівня прийнятності, навіть якщо його тієї ночі геть притиснули закидами».

Хоча раніше повідомили, що Джастін і його спокуслива колега зі стрічки «Палмер» – просто друзі, Джессіка начебто розтрусила всіх, кого вона знає з оточення свого супутника, оскільки жадає відповіді. За словами джерела, Біл навіть може змусити Тімберлейка пройти тест на поліграфі.

Тим часом Джастіна сфотографували на знімальному майданчику 2-го грудня зі схвильованим виглядом. У перерві між сценами від, як видно на світлинах з «Radar Online», видавався похмурим. Артист й актор писав текстові повідомлення, розмовляв по телефону та жував зубочистку.

Узаємини Джастіна та Джессіки погіршилися після того, як 22-го листопада його заскочили з Алішею в барі в Новому Орлеані. Вона, стверджують очевидці, спиралася рукою на коліно колишнього члена NSYNC.

На іншому знімку вже виконавець «Say Something» тримав руку 30-річної актриси на своєму коліні. Обручка на його пальці була відсутня.

Представник Аліші спростував здогадки про роман:

«У цих міркуваннях немає обґрунтованості. Нині вони працюють разом над проєктом. Кінокоманда й актори завжди разом».