Новини

Джей Ло представила пісню зі Skrillex’ом і виклала фрагмент сумісного аудіо з Cardi B

24 января 2018

Джей Ло мала чимало того, чим хотіла поділилася під час концерту «Calibash» у Лос-Анджелесі, котрий відбувся 20-го січня. Вона не тільки представила трек «Could It Be Us», а й дозволила одним оком ознайомитися зі співпрацею, яку підготувала з Cardi B.

Перед тим, як представити сумісну зі Skrillex’ом пісню, Лопес, убрана в спокусливе червоне вбрання, розпочал шоу з хіта 2002-го року «Jenny from the Block». Відтак вона закинула в кікрофон: «Я хочу вигукнути всім своїм тілом «Skrillex!»». Після цього Ло виконала трек. Також вона зазначила, що глядачі щойно знайомитися з реміксом роботи Кельвіна Гарріса.

48-річна співачка, котра народилася в Нью-Йорку, також улаштувала попереднє ознайомлення з англо-іспанською композицією «Yo Quiero Dinero», що дослівно перекладається як «Я хочу грошей». Це і є та пісня з Cardi. Фрагмент композиції можна побачити на інстаграм-сторінці співачки.

Лопес уперше дражнила співпрацею з Карді ще в грудні минулого року під час бесіди з DJ Khaled’ом, яку захопили на фотохостингу й виставили на Ютюбі. А минулого тижня Khaled освіжив інформацію про їхню співпрацю. Він мовив: «Це досі таємниця, але я можу сказати: Джей Ло підготувала нову музику. Я хочу подякувати їй за те, що дозволила мені бути одним із продюсерів серед стількох неймовірних професіоналів».

42-річний діджей також підтвердив, як він пишається Cardi та її досягненнями: «Можу тільки похвалити Cardi B та всіх нових артистів, котрі зайняті своєю справою».