Новини

Джей Ло представила свіжу пісню «Limitless»

16 ноября 2018

Дженніфер Лопес видала та долучилася до кількох латиноамериканських композицій, а тепер нарешті представила англомовний трек. Виконавиця «Jenny From the Block» оприлюднила композицію «Limitless».

Пісню написала Сіа Ферлер. У трекові Дженні співає про те, як вона відродила свої силу та впевненість після визнання, що більше не може боротися.

«Я сказала собі, що маю змінитися. Для того, щоб виграти війну, яку я вже виграла. Так, я не дотрималася обіцянки, що ніколи не здамся. Але погляньте на мене тепер, Так, погляньте на мене, я – безмежна», – лунає голос артистки.

Діва з Бронксу вперше представила твір, коли минулого місяця вийшла на сцену «American Music Awards». Нещодавно її помітили на зніманнях кліпу в Маямі. Хоча поки невідомо, чи екранізувала зірка саме композицію «Limitless». На майданчику також був DJ Khaled.

«Limitless» слугує саундтреком до фільму «Почни спочатку» («Second Act»), у котрому Джей Ло ще й знялася. Стрічка стане поверненням знаменитості до романтичних комедій з тих пір, як вона зіграла 2012 року «Чого чекати, коли чекаєш на дитину».

«У цьому проекті та його сценарії мені чимало подобається. Суспільство приписує жінкам у певному віці відпочинок. «Почни спочатку» – це історія, яка заохочує жінок зробити більше, стати вищими та не обмежувати свої мрії», – розповіла раніше виконавиця про фільм.

У США стрічка має вийти в прокат 21-го листопада. В Україні – 24-го січня 2019-го.