Новини

Джей Зі вирвав телефон із рук чоловіка, який спробував зняти їх із Бейонсе на вечірці

16 декабря 2019

Джей Зі просто хотів повеселитися на вечірці з нагоди дня народження Шона «Пі Дідді» Кобмса без знімань на телефони, здійснюваних незнайомими людьми. Тож він розлютився, коли помітив поруч чоловіка, який якраз спрямував у його та Бейонсе бік пристрій.

Момент потрапив на камеру іншого девайса. На відео, яке розповсюджують у мережі, Бейонсе радісно танцює з Saweetie та Келлі Ровленд, коли збоку стирчить рука з піднятим телефоном. Помітивши це, Гов швидко вихопив телефон, стрельнув поглядом на чоловіка, котрий незабаром відступив.

Джей і Бейонсе завітали на день народження Дідді в його особняку в Беверлі-Гіллз у суботу, 14-го грудня, увечері. Там він побачився з Каньє Вестом і навіть позував для світлин разом із Дідді та Фарреллом Вільямсом. Після цього колеги потиснули руки.

Окрім зіркової пари, на вечірці також були присутні родина Кардашіанів, серед яких Кайлі Дженнер та Кім Кардашіан, а також Карді Бі та чоловік Offset, Post Malone, Tyga, Тревіс Скотт (ІІ) і Рей Джей.

За даними «Page Six», вечірка почалася близько дев’ятої вечора. Гостей пригощали коктейлями біля басейну. Тієї ночі публіку своїм виступом розважала Мері Джей Блайдж, яка протягом години виконувала власні хіти.

Тости виголосили сини Дідді й Ашер. Згодом усі вони зібралися співати «Щасливого дня народження».

А ще пізніше лунали пісні Дідді.

«Ліл Кім і Мері танцювали, Снуп Доґґ і Віз Галіфа курили косяки. Це була епічна та довга ніч», – пригадало гулянку джерело казав джерело, додавши, що Фаррелл теж витанцьовував усю ніч.

Вечірка, як повідомляють, завершилася о п’яті ранку.