Новини

Дженніфер Лопес виклала солодкі пости до дня народження близнят

23 февраля 2018

Дженніфер Лопес поділилася емоціями з приводу десятиріччя своїх близнят – Максиміліана Девіда й Еммі Мерібел. 22-го лютого вона виклала три відеоролики. У першому з них зафіксовано моменти проведеного з дітьми часу, коли вони були ще зовсім малими. У коментарі співачка зазначила: «Аж не віриться, що це було десять років тому, коли ці дві сили природи прийшли в мій світ і змінили моє життя назавжди». «Ви зцілили мою душу і омолодили моє існування… ви навчили мене любові, життя та пізнання себе в той спосіб, який я собі навіть не уявляла», – продовжила вона в підписі. Акторка, котра також є співачкою, танцівницею, дизайнеркою, авторкою та продюсером, зазначила, що вона навічно любить своїх дітей.

На другому відео бачимо близнюків на репетиції матері. Еммі навіть відірвала неньку від заняття. Але та, судячи з подальшого коментаря, не була цим засмучена: «Еммі, душе моя, поєднання найприємнішої, найглибшої та найчутливішої людини, яку я тільки зустрічала… Я обожнюю все, пов’язане з тобою».

Третє відео – це вже персональна похвала сину: «Максе, ти – моє серце, любов і світло. Ти освітлюєш кожен мій день добротою, турботою, любов’ю та усвідомленням». У ролику показано, як міцно маленький Макс любить матір, а ще момент, коли вони з сестрою впали, одначе не вередували.

Дже Ло завершила кожен із постів підписом для дітей, котрих народила від колишнього чоловіка Марка Ентоні, підписом «Щасливого десятиріччя».