Новини

Джон Ледженд відзначив п’ятнадцяту річницю дебютного альбому того ж дня, що й сорок перший день народження

30 декабря 2019

У день, коли Джонові Ледженду додався ще один рік життя, виконавець «All Of Me» виклав у соцмережі звернення щодо релізу першого на професійному великому лейблі альбому. Диск «Get Lifted» дістався публіці 28-го грудня 2004-го. Видали його «GOOD Music» Каньє Веста і «Columbia Records».

«П’ятнадцять років тому ми видали мій дебютний великолейбловий альбом «Get Lifted» на «GOOD/Columbia Records»». Спасибі всім, хто відтоді прямував зі мною під час цієї дивовижної подорожі», – написав співак в Інстаграмі.

Джон прожив:

«Я завжди палко мріям про життя музиканта. Навіть коли був малюком і переглядав
«Ґреммі», «Star Search» і «Soul Train», я бажав бути на тих сценах. Коли мої батьки програвали альбоми на своєму програвачі, я мріяв про день, коли я створю власні записи. Але ти ніколи не знаєш, чи все це станеться. І реальність перевершила мої найзаповітніші сподівання та мрії».

Потім Ледженд звернувся до тих, хто допоміг підготувати «Get Lifted»:

«Я настільки вдячний усім, хто був причетним до цього. Так багато всього почалося з #GetLifted. Особлива подяка моїм колегам, із якими я писав альбом. Зокрема @kanyewest, @davetozer, @springsteezy та @iamwill. Дякую за те, що вірили в мене раніше за всіх. Спасибі, що допомагаєте формувати моє звучання та знайомити мене зі світом».

«Яким же це було подарунком – жити моєю мрією щодня!» – додав артист у твіттері та подякував усім за побажання до дня народження.

Тим часом Джон Ледженд і Келлі Кларксон записали власну оновлену версію різдвяного хіта «Baby, It is Cold Outside», після того, як оригінальний трек розкритикували прихильники руху #MeToo.

Пісню, котра з’явилася 1944 року, минулого Різдва бойкотували на радіостанціях. Це сталося після того, як коментатори припустили, що композиція порушує серйозні питання на тему статевих зносин. Рядок пісні «Скажи, що в цьому напої? (Ти не можеш упіймати таксі)», стверджували, змальовує зґвалтування на побаченні.