Новини

Джон Ледженд: «Я лише хочу мати змогу плавати в океані з дітьми»

23 марта 2019

У січні виконавець «All of Me» розповів, що вперше з п’ятирічного віку вчився плавати. Артистові просто забаглося насолоджуватися водною активністю з дітьми. Тож уже кілька місяців Ледженд оновлює для фанів інформацію про свій прогрес у плаванні – викладає в соцмережах відео. За словами виконвця, нині він вже значно впевненіше почувається у воді.

«Я, безумовно, не там, де мені потрібно бути, але нині справи, порівняно з тим, що було раніше, значно ліпші. А минуло всього кілька місяців. Я в захваті. Це дуже весело – учитися та почуватися значно впевненіше в басейні», – поділився Джон із «People».

Сорокарічний артист, який виховує з дружиною Кріссі Тейґен двох дітей – дворічну Луну та десятимісячного Майлса – іще зазначив, що тепер жахається менше й чекає на сімейні веселощі в океані.

«Я ніколи не боявся бути в басейні, але мене лякала глибока його частина. Я щасливий, що можу жити з меншим страхом і мати можливість плавати з дітьми. Це відкриває значно більше можливостей», – пояснив гітмейкер.

Також артист додав: «Мені просто хочеться почуватися комфортно в будь-яких водоймах. Щоб не було різниці: пливемо ми в човні по океану чи перебуваємо в басейні».

Ледженд, котрого вчить той самий інструктор із плавання, що й його дітей, нещодавно виклав кліп зі своїми спробами, і додав, що досі вчиться розслаблятися у воді.

«Я все ще не можу плавати, – зітхнув артист. – Це все поки на досить інтуїтивному рівні. Є стільки всього, до чого вам потрібно докласти чималих зусиль. І плаваючи вам потрібно навчитися розслаблятися. Ви маєте усвідомити, що це нормально, заспокоїтися та дихати вільно».