Новини

Джонні Флінн перетворився на Девіда Бові: представили першу світлину зі знімань нової біографічної стрічки

20 августа 2019

Про підготовку байопіку повідомили на початку року. У ньому Флінн утілить Бові, коли той попрямував до Америки 1971 року. Ця подорож, як повідомляли, надихнула виконавця на створення Зіґґі Стардаста.

На світлині видно Джонні, котрий утілює молодого Девіда. Локація – закусочна. У Флінна довге волосся, прикрите чорною федорою, він тримає в руці цигарку.

Родичі Бові геть дистанціювалися від виробництва фільму, прем’єра котрого має відбутися наступного року.

Син покійного виконавця і заодно режисер науково-фантастичної стрічки «Місяць» 2009 року Данкан Джонс зазначив, що кінокартина несанкціонована, і в ній не лунатиме жодної музики Девіда.

«Цілковито впевнений, що нікому не надано прав на музику для будь-якого байопіку… Я б про це знав», – написав Данкан у твіттері.

Він додав:

«Я не кажу, що цей фільм не відбудеться. Я чесно не знаю. Я кажу, що в цьому фільмі не лунатиме жодна батькова музика, і не уявляю, що це зміниться. Якщо ви бажаєте переглянути байопік без його музики чи благословення родини, це залежить від аудиторії».

В офіційному синопсисі зазначено:

«Зустріньтеся з Девідом перед Бові. Одна з найбільших ікон в історії музики; але хто був молодим чоловіком за багатьма обличчями? 1971 року 24-річний Девід Бові (Джонні Флінн) вирушає у свою першу подорож до Америки з палким публіцистом Роном Оберманом (Марк Марон), лише щоб зустрітись зі світом, ще не готовим до нього».

Дата прем’єри ще не підтверджена.