Новини

Джастін Бібер поскаржився на Емінема через те, що той критикує молодих реперів

2 мая 2019

Джастін Бібер розкритикував Емінема, бо той, мовляв, не сприймає нове покоління колег. Гітмейкер «Slim Shady» відкрито зневажає таких виконавців, як Machine Gun Kelly, Lil Pump і їхніх приятелів, котрі популяризують напрям під назвою «мамбл реп», який зазвичай має незрозумілі тексти.

Учора, 1-го травня, на захист вищезгаданих став кумир підлітків Джастін Бібер. У мережі він поділився своїми думками щодо гарячої гіп-гоп-теми. Серед іншого 25-річний Бібер припустив, що 46-річний Емінем просто застарий, щоб зрозуміти цю новомодну течію.

Виконавець пісні «Sorry» опублікував скриншот свого музичного плейліста в Інстанрам Сторі. Там був і початковий трек Ема «The Ring» із альбому за 2018 рік «Kamikaze», де репер узяв на приціл молодих емсі.

Відтак Бібз написав: «Мені подобається флов [прим.: манера виконання, майстерний речитатив] Ема, але не до душі те, що він несе хулу на нових реперів. Мені подобається нове покоління репу, він просто його не розуміє».

Емінем ще не відповів на коментар Бібера. Але можна запевнити, що не всіх молодих представників гіп-гопу він зневажає, оскільки, наприклад, об’єднався з Logic’ом для запису нової пісні «Homicide».

Logic’а ще в лютому запросили підтримати Емінема під час концерту на Гаваях. Відтоді виконавці разом бували в студії, де записали вищезгаданий трек для майбутнього альбому «Confessions of a Dangerous Mind». 29-річний Роберт Брайсон Холл II (так у житті звуть Logic’а) учора продемонстрував обкладинку треку на фотохостингу, а також пообіцяв оприлюднити сингл цієї п’ятниці.

Співпраця, схоже, стала втіленням мрії артиста, оскільки він раніше визнав, що з дитинства захоплюється Емінемом.

Після розігріву на Гаваях артист опублікував знімок із ідолом, який прокоментував: «Це було неймовірно: просто сидіти та зависати з людиною, яку я вивчав все своє життя. Я дізнався, що його побратими схожі мене та на моїх поплічників. Усе, про що ми говорили, – це реп, ха-ха, це – найкраще! Дякую, Емінеме! Усім любові».