Новини

Дзідзьо та Юлія Саніна продублювали героїв анімаційної стрічки «Смурфики: загублене містечко»

21 сентября 2017

Просто в студії звукозапису виконавці розповіли про свій перший досвід дубляжу.

«Я дуже люблю мультфільм “Смурфики”. Переглядав його ще в дитинстві польською мовою, але сучасна анімація зробила з них щось дивовижне. Перевтілитися на героя було не зовсім легко. Та коли ти зрозумієш завдання – тоді праця перетворюється на свято. Ти вже в тому смурфовому світі, у тих грибах. Мені сподобалося! Із задоволенням зробив би це знову!», – зазначив лідер гурту DZODZIO.

А от Юлія Саніна розповіла: «Я дуже хотіла спробувати себе в озвучуванні мультика. Це вельми цікаво й це щось геть нове. Ти мусиш забути про себе й повністю перейнятися історією. Якщо в герої вгадується актор, то актор не попрацював на повну».

Про свою героїню, Смурфквітку, Юлія додала: «Вона така трохи божевільна, дуже активна, добра та грайлива. Мені було цікаво працювати над її образом. Її емоції зашкалюють».

За сюжетом, до рук Смурфетки та її друзів потрапляє таємнича карта, яка веде героїв через Заборонений Ліс до Загубленого Містечка. Дорога до нього сповнена небезпек, а сам Ліс населений загадковими створіннями. Відкриття, яке чекає на героїв попереду, змінить життя усього поселення, тому команда повинна використати всі свої суперталанти, щоб досягти мети.

Прокат мультфільму «Смурфики: загублене містечко» в українських кінотеатрах розпочнеться 30 березня.