Новини

Ед Ширан і Джастін Бібер заспівали, що їм байдуже

10 мая 2019

Ед Ширан і Джастін Бібер укотре взялися підкорювати чати разом. Учора, 9-го травня, вони представили нове спільне творіння під назвою «I Don’t Care». В аудіотворі виконавці описують бажання залишити вечірку через почуття самотності та соціофобії.

На щастя, хтось особливий на їхньому боці рятує день і змушує почуватися менш самотніми. Британський артист виконує перший куплет, після чого лунає голос Бібера. У двох останніх приспівах артисти лунають разом.

Рудий британець і його канадський колега постійно нагадували про співпрацю в соцмережах. Вони виклали схожі знімки на зеленому тлі та рядки з композиції.

«Сподіваюся, що кожен насолодиться музикою, яка прибуде завтра. Я дуже щасливий і пишаюся цим. Будь ласка, слухайте пісню гучно, танцюйте, співайте, усміхайтеся під неї. І скажіть вашій мамі», – написав Ед про пісню.

«I Don’t Care» – уже третя спільна пісня Еда та Джастіна. Раніше вони об’єдналися для запису «Love Yourself» і «Cold Water». До останньої також доклали зусиль учасники тріо Major Lazer.

«I Don’t Care» – це також перший сингл виконавця «Perfect» з 2017-го року, коли він оприлюднив альбом «Divide». Тим часом Бібер нещодавно підтвердив на «Коачеллі», що видасть чергову платівку.