Новини

Ед Ширан написав половину нового альбому гурту Westlife

11 июля 2019

Під час розмови з представниками OfficialCharts.com, учасник вокального гурту Макр Фігілі зазначив:

«Він підготував шість пісень для альбому. Отже, фактично половину диска. Одного разу Ед прийшов до студії та сказав: «Я просто хочу писати пісні Westlife». Це був справді органічний зв’язок».

Перший з 2010 року альбом колективу (тоді вони представили «Gravity»), оприлюднять 6-го вересня. Артисти вважають, що назва лонгплею чудово підсумовує віднайдену ними нову енергетику.

Гурт нещодавно поділився: «Назва «Spectrum» виникла тоді, коли ми спілкувалися про те, як це – почуватися молодшими, щасливішими й енергійнішими за тих, якими ми коли-небудь були впродовж нашої кар’єри. Назва «Spectrum» відображає різні відтінки та кольори наших особистостей, наші вокальні особливості та загальні перспективи, які об’єднуються в унікальний спосіб і створюють Westlife».

Артисти додали:

«В альбомі є все, що ми любимо в музиці: щирі емоційні пісні, а також просторі та жваві, призначені для наших стадіонних виступів».

Плодовитий Ед Ширан і про власні композиції не забуває. Нещодавно співак оприлюднив два свіжі треки з проєкту «No.6 Collaborations».