Новини

Ед Ширан повідомив про співпрацю з BTS

20 ноября 2018

Кей-поп-гурт BTS підкорює світ. Йому дісталося місце в «Next Generation List» від журналу «Time» і кілька престижних нагород, серед котрих – чотири «E! People’s Choice Awards». Нині з’ясувалося, що Ед прагне працювати з колективом. Артист натякнув на музичне партнерство, яке може відбутися незабаром.

Артист узяв участь у «Twitter Q&A» із «Heatworld». Один із шанувальників запитав у британця: «Бажаю, щоб BTS й Ед Ширан попрацювали разом, але чи станеться це колись?» На що співак відповів: «Я, насправді, написав пісню, із якою, вважаю, вони підкорюватимуть публіку. Мені дуже подобається гурт BTS. Думаю, вони неймовірні».

Хоча загадкова відповідь гітмейкера «Thinking Out Loud hitmaker» – це ще не офіційне підтвердження співпраці, послідовники корейського септету висловили в мережі своє збудження щодо такої перспективи:

«Тож ви кажете мені, що Ед повідомив про готову пісню для BTS… Слухайте, Ед особисто сказав про можливість об’єднання зусиль із BTS. Я верещу!»; «Ед направду мовив, що написав пісню для BTS, із якою вони підкорюватимуть світ? Не знаю, чи зможу на це спокійно реагувати. Не можу дочекатися цієї співпраці. Це надто неймовірно, щоб бути реальністю».

Ширан раніше записав низку сумісних пісень. У нього є треки з Бейонсе, Тейлор Свіфт, Емінемом. Тим часом BTS підготували з Нікі Мінаж композицію «Idol», а також виступили 6-го листопада в Південній Кореї з Чарлі Путом.