Новини

Ед Ширан – репетитор музики: артист оголосив конкурс на приватний урок

8 августа 2018

Ед Ширан вирішив ощасливити одного з американських фанів. Артист проведе за лаштунками свого шоу приватний урок гри на гітарі.

Виконавець «Thinking Out Loud» запропонував приз у межах конкурсу, призначеного для залучення коштів у доброчинний фонд «Drop4Drop». Мета вищезгаданого – надання доступу до чистої води людям усього світу.

У ютюб-ролику 27-річний артист пояснив свої плани щодо переможця: «Нагорода – я навчу тебе грати одну з моїх пісень на гітарі, і потім ти отримаєш гітару, із якою я співаю, після уроку я її віддам».

Ширан продовжив: «Навчання відбудеться за лаштунками мого концерту на стадіоні в Нью-Джерсі. Так що ти також зможеш відвідати мій концерт, я оплачу твою поїздку туди – улаштую переліт до Нью-Йорка, забронюю готель і вручу квитки на шоу».

Шанувальники можуть узяти участь у конкурсі. Для цього їм потрібно зробити пожертву від десяти до ста доларів.

Урок для щасливчика відбудеться за лаштунками під час концерту Еда в межах туру «÷ (divide)» у вересні. Йому також дістануться квитки з найкращими місцями.

Колега й землячка Ширана, співачка Адель, також допомагає з підвищенням рівня обізнаності про благодійну акцію. Добродії фінансово підтримують буріння свердловин, здійснюють закупівлі посуду для води, а також дбають про інші санітарні проекти й освіту в галузі гігієни.