Новини

Ед Ширан спростував чутки про вихід на пенсію, котрі виникли після оголошення півторарічної перерви

29 августа 2019

Ні, Ед Ширан не відходить від музики. Він просто здійснить тривалу перерву у виступах, щоб зосередитись на створенні нових композицій. Британський співак нещодавно розвінчав чутки про те, що він збирається відмовитися від музики після того, як повідомив під час останньої зупинки в межах туру «Divide», що планує на півтора року відійти від музики.

Доносячи новини до публіки на своєму шоу в Іпсвічі (Англії) на початку цього тижня, Ед поділився міркуваннями про своє дворічним турне:

«Є в цьому щось дуже гірке. Мені подобається, що ви, друзі, тут, і ми закінчуємо це в Іпсвічі. Це мій останній концерт, мабуть, на найближчі вісімнадцять місяців. Це було шалено. Перед виходом на сцену мені сказали, що під час туру я зіграв для дев’ять мільйонів людей по всьому світу. Це найбільший тур за весь час».

Ед продовжив, що непросто було прийняти рішення влаштувати перерву:

«Для багатьох людей за лаштунками це був емоційний день. Як не дивно, це схоже на те, коли розлучаєшся з дівчиною, із якою був роками. Звучить дивно, але це була довга мандрівка».

Попри те, що Ширан повідомив саме про півторарічну перерву, з’явилося чимало припущень, що він іде на пенсію, аби зосередитися на особистому житті. Звісно, це не могло не засмутити його фанів.

«Ед Ширан пішов у відставку, щоб зайнятися сім’єю. Це сумний день для музики»; «Ед Ширан відмовляється від музики, щоб присвятити час дружині і шлюбу. Це наймиліше та найсердечніше, що доводилося чути», – залишили коментарі два користувачі.

Перш ніж чутки поширилися дужче, Ед спростував їх в інстаграм історіях:

«Я не з кінцями йду на пенсію, преса надто драматизує. Перерва триватиме вісімнадцять місяців, щоб я зміг підготувати ще альбом і позависати зі своїми котами».