Новини

Еллі Ґолдінґ переїжджає до Нью-Йорка, де житиме з коханим арт-дилером

12 июня 2018

Обранцем артистки став Каспар Джоплінґ. Як повідомляє видання «The Sun», він живе у Великому Яблуку та півтора року працює в аукціонному домі «Сотбіс». Каспар – небіж арт-дилера Джея Джоплінґа.

Ґолдінґ проводила чимало часу в місті та ночувала в бойфренда. Тепер, через місяці трансатлантичних перельотів, 31-річна виконавиця голова поселитися з 24-річним обранцем.

«Еллі знайшла того, із ким їй комфортно, і це – просто наступний крок у їхніх стосунках, – розповіло джерело для публікації. – Їм направду солодко разом».

Артистка почала зустрічатися з Каспаром, котрий навчався в ексклюзивному британському навчальному закладі Ітон Коледж і представляв молодіжну британську олімпійську команду з веслування, після короткого роману з бодіґардом Боббі Річем.

Уперше парочку сфотографували минулого жовтня в Музеї мистецтва Метрополітен. Місяць потому вона представила його друзям на караоке-вечірці в Лондоні.

Продюсер Ґолдінґ Джакс Джонс підтвердив, що співачка подається до Нью-Йорка. У місті, за його словами, вона продовжить роботу над четвертим альбомом, реліз якого запланований у цьому році.