Новини

Еллі Ґолдінґ заручилася

7 августа 2018

Оголошення з’явилося в сьогоднішньому номері «The Times».

«Пан К. В. Ф. Джоплінґ і пані Е. Дж. Ґолдінґ, – ідеться в ньому. – Анонсовано заручини Каспара, сина високоповажного Ніколаса Джоплінґа з Йоркшира й пані Джейн Ворд-Алдам із Йоркшира, а також Єлени, дочки пана Артура Ґолдінга з Гартфордширу та пані Трейсі Самнер із Західного Мідленду».

Як повідомляли в червні, британська виконавиця перебралася після декількох місяців трансатлантичних подорожей до США, щоб жити з 26-річним коханим. Він мешкає у Нью-Йорку та працює в аукціонному домі «Сотбіс».

Продюсер Еллі, Джакс Джонс підтвердив зміну місця проживання співачки, коли розповів про власний переїзд до Великого Яблука задля подальшої роботи над її четвертим альбомом. Платівку мають видати цього року.

«Вона приїхала на два дні, щоб побути з нами, – поділився Джакс із «The Sun». – Ми плануємо зробити їй послугу у відповідь і попрацювати кілька тижнів у Нью-Йорку».

Пишуть, що Еллі й Каспар зустрічаються вісімнадцять місяців. Разом їх уперше сфотографували на мистецькій події, яка відбулася в жовтні.

31-річна виконавиця нещодавно розповіла лондонській газеті «Evening Standard», що «дісйно, дісйно щаслива» із колишнім веслярем Юнацьких Олімпійських ігор, але здивована звітами, у котрих його називають «професійним спортсменом», хоч нині він – арт-дилер, як і його дядько Джей Джоплінґ.