Новини

Елтон Джон дотримується розкладу всесвітнього туру, попри виявлену пневмонію

18 февраля 2020

Це вам не Мадонна, на котру вже до суду позивалися за відтягнуті та скасовані концерти. Світове турне «Farewell Yellow Brick Road» Елтона Джона триватиме, як це запланували, обіцяють промовтери. Хоч артистові й довелося скоротити концерт у Новій Зеландії після того, як він захворів на атипову пневмонію.

72-річний піаніст тішив авдиторію в Окленді 16-го лютого, аж раптом зупинив оу майже на дві години. Тоді він звернувся до публіки:

«Я не можу співати… Я мушу йти. Вибачте».

Елтон, здавалося, розридався, коли він сперся на фортепіано й похитнув головою. Фани підтримали знаменитість оваціями, коли помічники звели його зі сцени.

Інцидент поставив під сумнів решту виступів артиста, але промовтер Елтона «Chugg Entertainment» підтвердив у заяві, що заплановані концерти співака в Австралії та Новій Зеландії триватимуть, як це й запланували.

«На цьому етапі решта гастролей триватиме, як планувалося, – ідеться в оголошенні. – Елтон Джон був розчарований і вкрай засмучений тим, що вчорашнього вечора йому довелося раніше завершити концерт в Окленді».

Наступний запланований виступ артиста має відбутися сьогодні на тому ж місці, а в березні Елтона Джона чекають в Америці.