Новини

Елтон Джон озвучив найліпші поради, які він коли-небудь отримував

12 декабря 2019

Елтон Джон розповів, що Говард Роуз поділився з ним перлами мудрості в перші дні його кар’єри. Американський агент запропонував британцеві виступати на менших майданчиках, ніж на тих, у заповненні котрих публікою Джон був невпевнений.

Артист пригадав це в рубриці «Найкращі поради» на спотіфаї. Роуз звернувся до Джона:

«Коли ти в таких місцях, як Нью-Йорк і Лос-Анджелес, і ти можеш продати квитки на великі майданчики, ми розмістимо тебе в менших майданчиках і створимо шаленість квитків, так що ти продаси все й одразу, і ніхто не зможе отримати квиток. Це означає, що наступного разу, коли ти приїдеш, продаси більше квитків».

Тим часом Елтон недавно розсердився на члена з команди безпеки під час шоу в Австралії. Це сталося після того, як охоронці вивели одну з його шанувальниць.

Виконавець давав концерт на стадіоні в Перті, аж раптом, як повідомляють, помітив двох силовиків, що супроводжували фанатку. Артист висловив незгоду щодо цих дій, чимало глядачів зафіксували реакцію зірки на відео. Піаніст охрестив охоронців «недолюдами», і наказав негайно повернути шанувальницю на її місце.

«Гей, ви, двоє охоронців із дівчиною, хай вам трясця, – мовив Джон зі сцени. – Негайно дайте їй піднятися… Нумо, недолюди».

Джон також нещодавно обговорював свої проблеми з наркотиками й алкоголем у мемуарах «Я». У книзі співак згадує час, коли він «поцупив» шоу Rolling Stones під дією кокаїну та те, як сплутав Боба Ділана зі своїм садівником.