Новини

Емінем, 50 Cent й Ед Ширан готують сумісний трек

13 декабря 2018

50 Cent підтвердив, що він працює над спільною композицією із відомими колегами. У новій твіттер-публікації репер зазначив:

«Вчорашньої ночі я записав пісню з Емінемом й Едом Шираном. Отримав купу задоволення від цього процесу, було гаряче».

Цього року 50 Cent уже натякав, що готує свіжу музику з Маршаллом Метерсом. А взагалі вони об’єднували зусилля не раз (востаннє – 2012 року, коли з’явився трек «My Life», до запису котрого також долучився вокаліст Maroon 5 Адам Левайн).

А під час виступу в Твікенемі (західне передмістя Лондона) Емінем запросив 50 Cent’а й Еда на сцену для принагідного самознімка. Цей епізод став вірусним.

У недавньому інтерв’ю з Ларрі Кінґом 50 Cent зазначив, що зустрівся зі Слімом Шейді в Туманному Альбіоні, коли той гастролював у межах туру «Revival». «Є кілька ідей, над якими я працюю, – мовив репер. – Коли я нещодавно працював із Емінемом у Лондоні, він сказав, що має кілька ідей, за які ми можемо взятися разом».

У той час, як для 50 Cent’а це буде перша співпраця з Шираном, Маршалл Метерс уже об’єднував із поп-виконавцем зусилля (вони записали пісню «River» для платівки «Revival»).

Коли саме слухачі зможуть оцінити новий трек, поки невідомо.

Цього року 50 також поділився з «The New York Times», що він записав половину шостого албому. Майбутній диск артист порівняв зі своїм дебютником «Get Rich or Die Trying». «Він так само захопливий, як і мій перший», – поділився виконавець в інтерв’ю для газети.