Новини

Емінем анонсував онлайнову вечірку-прослуховування альбому «The Marshall Mathers LP»

25 мая 2020

Репер повідомив, що проведе віртуальне слухання свого третього студійника наступного тижня.

У платівки, котра включає сингли «The Real Slim Shady», «Stan», «The Way I Am» і «Bit*h Please II», – двадцятиріччя.

Вечірка відбудеться в середу 27-го травня в прямому ефірі на спотіфаї. Час проведення ще визначають.

В оголошенні, яке можна переглянути нижче, Емінем запрошує перейти за посиланням на сайт для отримання додаткової інформації про річницю.

Згідно з офіційним сайтом репера, шанувальники зможуть приєднатися до чату в реальному часі та прослухати альбом, тоді як детройтський артист відповідатиме на запитання тих, хто буде в Інтернеті.

Виданий 23-го травня 2000 року з допомогою «Aftermath» і «Interscope Records» «The Marshall Mathers LP» спродюсували Dr. Dre, F.B.T., Mel-Man, The 45 King і сам Емінем.

За перший тиждень продажів у США після релізу збули мільйон сімсот вісімдесят копій альбому. «The Marshall Mathers LP» був найшвидше продаваним у США альбомом усіх часів до того, як 2015-го року його не потіснив «25» Адель. Лонґплей посів пік чарту «Billboard», на якому перебував упродовж восьми тижнів. Відтоді в усьому світі продали понад тридцять п’ять мільйонів копій диска.

Щодо інших новин, пов’язаних із Маршаллом Метерзом, то Днями Fat Joe пригадав, що Емінем надіслав йому близько тридцяти варіантів реміксу композиції «Lean Back» гурту Terror Squad.

Популярний ремікс виданої 2005-го пісні Fat Joe, справжнє ім’я котрого Джозеф Картаґена, підготували Емінем, Ліл Джон і Ma$e.

Тим часом Емінем у новому інтерв’ю визнав 2Pac’а найвидатнішим автором пісень усіх часів.

Під час свого недавнього тригодинного спеціального радіошоу на станції Shade45 під назвою «Музика під карантином/ Music To Be Quarantined By» репер пояснив свою любов до покійного репера перед тим, як поставити «If I Die Tonight» із альбому 2Pac’а 1995-го «Me Against The World».

Він сказав:

«Гаразд, наступна пісня від виконавця, який, як я вважаю, може бути найвидатнішим автором пісень усіх часів».