Новини

Емінем і 50 Cent об’єдналися вперше за сім років для запису синглу Еда Ширана «Remember the Name»

12 июля 2019

Серед треків Еда Ширана з «No. 6 Collaborations Project» один виділяється більше за інші. Фани з нетерпінням чекали «Remember the Name» – спільне творіння британця з Емінемом і 50 Cent’ом. Нині композиція нарешті доступна для прослуховування на різних потокових сервісах.

У пісні Ем і Фіфті говорять про своє місце в гіп-гопі та порівнюють свою нинішню ситуацію зі скромним походженням. Детройтський репер читає в другому куплеті про пережите зловживання наркотиками. Тим часом творець пісні «Power» посилається на рядок Андре Бенджаміна з гурту Outkast «So Fresh, So Clean»: «Немає крутішого за мене, Я вдягаюся в таке свіже та чисте (Dress so fresh, so clean)».

Трек «Remember the Name» ознаменував перший за сім років спільний проєкт Ема та Фіфті. До цього вони об’єднали зусилля над композицією «My Life» 2012 року. З іншого боку, це друга співпраця Еда й Ема та перший сумісний твір із творцем «In Da Club».

«No. 6 Collaborations Project» представили в ніч на 12-те липня.

Окрім «Remember the Name», в альбомі також є співпраці з Карді Бі, Камілою Кабелло, Бруно Марсом і Тревісом Скоттом (II). Про диск  Ед раніше сказав:

«Перед тим, як підписати угоду 2011-го, я підготував мінідиск під назвою «No.5 Collaborations Project». Відтоді я завжди волів записати ще один, тож я почав створювати «No.6» на своєму лептопі, коли був торік у турі. Я палкий фан усіх виконавців, із якими співпрацював, і це було вельми весело».