Новини

Емінем і Джессі Реєз знову підготували спільну пісню

27 марта 2020

Емінем і Джессі Реєз об’єднали зусилля. Артисти записали композицію з моторошною назвою «Coffin» (у перекладі – «домовина»). Прослухати звукову доріжку можна нижче.

Пісня опинилася в довгоочікуваному дебютному диску Реєз «Before Love Came To To Kill Us» («До того, як любов прийде вбити нас»). Платівка дістанеться публіці сьогодні (27-го березня) опівночі за лондонським часом (о другій ночі за київським).

Найсвіжіший сингл артистки прибув після раніше представлених «Imported» із 6LACK і «Love in The Dark».

Стосовно співпраць із Емом, то співачка об’єднується з ним удруге. Раніше вона долучилася до запису композицій «Good Guy» і «Nice Guy» із його студійника «Kamikaze» 2018 року.

В інстаграмі Джессі розповіла про головне послання своєї першої в дискографії цеглини:

«Єдина спонука для створення цього альбому полягала в тому, щоб зробити щось, що змусить людей замислитися про їхню смертність. Тепер це схоже на тематичну пісню того, що відбувається».

«Головною метою було видати це, – додала виконавиця. – Я вклала все в цей альбом, я навіть зняла його з попереднього замовлення (примітка: ви можете знову здійснити попереднє замовлення), щоб дещо змінити, оскільки я маю бути впевнена: я задоволена й пишаюся цим. Не лейблом, не своїми менеджерами – собою. Тож я так і вчинила. Якщо сьогодні ми видамо, а завтра буде кінець світу, я принаймні знатиму: моє мистецтво було справжнім».

Реєз раніше мала підтримувати Біллі Айліш під час турне останньої «Where Do We Go?» Гастролі скасували через спалах коронавірусу.