Новини

Емінем ініціював біф із Іґґі Азалією в новому трекові репера з Буффало Conway The Machine

22 июля 2019

Емінем долучився до нового сумісного твору – треку колеги на ім’я Conway The Machine. Останній разом із земляком Westside Gunn підписані на лейбл Маршалла Метерза «Shady Records», і 2017-го вони видали композицію «MachineGun Black», у котрій є інтро від Емінема.

Нині репер іще раз об’єднав зусилля з босом. Вони приготували пісню «Bang». У своїх рядках Ем не погребував згадками інших відомих осіб.

«Порівняйте мене з Менсоном, Меріліном або Чарльзом. Порівняйте мене з Насом, Біґґі або Паком. Не порівнюйте мене з цією су*ою Іґґі чи з усім цим довбаним «міллі-ваніллі» гіп-гопом», – читає творець «The Real Slim Shady».

Це не єдиний біф, у котрому останнім час узяв участь Слім Шейді.

Machine Gun Kelly в трекові «Floor 13» нещодавно відновив їхню сварку. У вищезгаданій пісні є рядок: «Щойно я витратив купу хвилин на перегляд коротких відеороликів нікчемних реперів, що наїжджають на мене. Я пережив зиму після того, як дехто спробував зупинити мене вбивчим пострілом, а промазав [прим.: ідеться про трек Емінема «Killshot»].

Нещодавно з’ясувалося, що Емінем продав більше альбомів, ніж будь-який інший артист у 2018-му, і що того року він був єдиним сольним виконавцем, котрий реалізував пів мільйона «чистих» дисків.