Новини

Емінем присвятив новий кліп на пісню «Godzilla» колезі

10 марта 2020

Емінем віддав данину Juice WRLD в екранізації пісні «Godzilla». Прокрутіть донизу, щоб переглянути її.

Чиказький репер помер 8-го грудня 2019-го після випадкового передозування оксикодоном і кодеїном.

Juice WRLD записав гостьовий куплет для «Godzilla», який потрапив у січні до несподіваного стідйника Емінема «Music To Be Murder By». Нині Маршалл Брюс Метерз III оприлюднив кліп на трек, режисером якого став Коул Беннетт, частий колега Juice WRLD’а.

Кліп закінчується коротким відео із покійним репером, на котре накладено слова останнього:

«Я сподіваюся, що в усіх гарний день. Сподіваюся, що кожен здійснить щось важливе. Навіть якщо ви не зробили нічого важливого, не зневірюйтеся. Просто прагніть досягти чогось значного завтра і наступного дня тощо. Якщо хтось щось переживає, я сподіваюся й молюся, щоб ви це пережили. Просто знайте, що у вас є сили пережити будь-яку чортівню, яку ви долаєте, що б це не було».

Коли він говорить, на екрані з’являються повідомлення:

«На люблячу згадку про Джарада «Juice WRLD» Гіґґінса. Тебе пам’ятатимуть завжди. Тебе любитимуть завжди. Ти будеш тут завжди. Дякую за зміну світу [wrld]. 999 назавжди».

У відео також з’являється Майк Тайсон і Dr. Dre.

Минулого місяця Ем запустив #GodzillaChallenge, надихнувши шанувальників спробувати повторити його швидке читання в трекові. За даними «Genius», зірка вимовляє двісті двадцять чотири слова з останнього куплету лише за тридцять одну секунду.