Новини

Емінем спродюсував новий фільм із реп-батлами «Bodied»

10 октября 2018

Ще не вивітрилося здивування шанувальників щодо релізу несподіваного диска «Kamikaze», а виконавець знову готується радувати публіку. Творіння, до котрого доклав зусиль Маршалл Метерс, з’явиться на широких екранах 2-го листопада.

Режисер фільму – Джозеф Кан. Знялися в ньому Келам Ворті, Dumbfoundead, Еноні Майкл Голл, Джекі Лонґ, Charlamagne Tha God.

У стрічці йдеться про студента Берклі Адама Меркіна (його грає Ворті) , який починає і виграє реп-батл, а потім досягає успіху в оклахомському світі гіп-гопу. Драматичність починається тоді, коли він відштовхує від себе колег-реперів, а також близьких людей.

Попередніми кінематографічними роботами Емінема були знімання у «Мийці» («The Wash») 2001 року та найвідомішому фільмі за його участю – псевдо-автобіографічній «8 милі» («8 Mile») 2002 року.

Іще репер здійснив епізодичні появи в «Жартівниках» («Funny People») 2009 року, «Інтерв’ю» («The Interview») 2009 року, а також зіграв самого себе у фіналі сьогомо сезону «Красенів» («Entourage»).

Тим часом світ чекає від артиста продовження публічного з’ясування стосунків із Machine Gun Kelly. Слім Шейді адресував йому дис-трек «Killshot», а Kelly відповів піснею «Rap Devil».

Очікування підживив продюсер із лейблу реп-зірки «Shady Records» на ім’я Mr Porter:

«Нині він весь у роботі. Просто зараз ми створюємо дещо інше, але повірте, ми це зробимо. Ось що я вам скажу: «Не хотів би я ним [Machine Gun Kelly] бути».