Новини

Емінем запросив комедіанта Кріса Д’Еліа до своєї студії

22 ноября 2019

Кріс Д’Еліа, якому вдалося привернути увагу Емінема, уперше заговорив про зустріч із іконою репу.

На початку року комік виклав ролик, у якому кепкує зі стилю виконавця «Kamikaze». Відео стало вірусним. А минулого тижня, каже Д’Еліа, його запросили до студії виконавця в Детройті. Там вони позависали й довго говорили про гіп-гоп.

«Це найбожевільніша, чорт забирай, річ», – пригадав у ролику зустріч із Слімом Шейді Кріс. Він також зазначив, що Емінем, який раніше похвалив гумориста за його веселу пародію, сказав: «Чуваче, це було вбивчо, напрочуд кумедно, дивовижно!»

Д’Елія, котрий є коміком, актором і ведучим подкастів, додав, що їхнє спілкування було «приголомшливим… у найкращому розумінні». Емінем, мовляв, виявився нормальним, класним дядьком.

Якось під час розмови, пригадав Д’Еліа, Емінем (справжє ім’я котрого Маршалл Метерз) перелічив улюблених реперів усіх часів. Ішлося про Тупака, Біґґі Смоллза та Джея Зі. Винуватець новини продовжив, що Емінем спілкувався з ним репфристайлом, а це, за словами коміка, «трясця, божевільно».

Щодо пов’язаних новин, раніше цього року Eminem і Logic оприлюднили відео на сумісний трек «Homicide», у котрому Д’Еліа зобразив реплегенду.

Цього місяця представник Емінема також переказав думку свого працедавця стосовно витоку пісні, у якій артист «став на сторону Кріса Брауна» після побиття Ріанни.